fredag 30 juli 2010

TACK ...och hej!

TACKTACK snälla ni!
Det känns underbart att bli mottagen på ett sånt varmt sätt efter mitt lilla avslöjande!

Det känns bra att ha berättat lite mer för er. Och det värmer så mycket att läsa alla era fina kommentarer!
Jag vet också att många, många människor har eller har haft liknande problem. Och det är nog inte så konstigt. Jag tror att vi inte riktigt är skapta för att klara av det höga tempo som finns runt oss nu. Därför tror jag starkt på handarbete!
Är glad att jag har fått så fina bloggvänner! Och ni hjälper också till, med allt ni skriver.

Imorgon drar jag o min blivande make iväg till Öland på mc-semester!
Jag har packat med en liten semestervirkning.
2 nystan av:


Tänkte jag kunde knåpa ihop nån disktrasa. Det är ju inte helt lätt att packa när man har så begränsat utrymme!

Det blir min första riktiga semester på många år, och anledningen till det känner ni ju till nu.
Veckan har varit riktigt, riktigt tuff, men jag hoppas på en trevlig ölands-resa. Ser framförallt fram emot all natur och ULLCENTRUM!!!

Gaaaaarn! Synd man bara har en motorcykel...tror min älskade är lite orolig över vad jag kommer att handla, hihi.

Till sist ska jag bara berätta att han har varit inne här på bloggen och skrivit en kommentar till det förra inlägget, läs gärna det! Han är underbar, och världens bästa stöd.
Älskar dig Tommie!

Vill bara varna för att han hade glömt att ta på sig glasögonen när han skrev..! Men ni förstår nog :-)

Vi hörs inte förrän om en vecka.
Är hemma nästa lördag igen, och på söndag hämtar vi den nye kisen. Skoj!
Det blir jobbigt att missa så mycket på era bloggar, menmen, ni finns ju kvar i alla fall!
Ha det fint så länge!

Många kramar från
Maja

16 kommentarer:

Camillas virkhörna sa...

Ha en skön semester!

Bettan sa...

Hoppas att nu får det riktigt trevligt med mycket sol och kanske lite garn....
Kör försiktigt!!
Kram sytanten

Saras pyssel sa...

Ha en riktigt skön semester och NJUT!

Unknown sa...

Trevlig resa och ha en skön vecka. Underbart med mc-semester på Öland.

Paradiset Kaos sa...

Jag läste ditt inlägg som du skrev igår först idag och jag förstår hur du känner när det gäller din mor. Och även när det gäller dig själv. Men du verkar vara en stark person och har ett starkt stöd så jag tror på dig.
Nu ska du och din blivande make ha en riktigt skön semester och köra försiktigt!
Kram!!!

Malin sa...

Hej Maja! Hoppas du och din Tommie får en underbar semester på Öland och hoppas du hinner läsa detta innan du åker. Det finns en liten mysig garnaffär strax innan Löttorpsrondellen på höger sida när du far norrut. Den ligger i ladan på en liten gård alldeles intill vägen. Den är väl värd ett besök.
Soliga kramar från Malin

Mia stickar sa...

Läste inte gårdagens inlägg förän nu. Sänder dig många kramar och en stor förhoppning att du ska få en underbar semester och att bröllopsplanerna flyter som de ska och att allt går bra med din mamma!

SUADDA sa...

Ha en riktigt skön semester.
Må solen lysa på er! =)

Anonym sa...

Ha en riktigt fin semester, med mycket sol och sköna dagar! Starkt av dig att skriva det förra inlägget...vet inte riktigt hur jag ska formulera orden rätt men jag hoppas allt kommer att gå bra för er med bröllopet och med din mamma. Kram!

Maria sa...

Önskar er en jätteskön Ölandssemester!Kör ni E22:an norrut?I så fall passerar ni inte långt ifrån där jag håller till med min garnaffär.Samhället heter Smedby, det är skyltat från den stora rondellen när ni är på väg in mot Kalmar, från söder.Om du har lust är du jättevälkommen att titta in!Min butik "Droppen" ligger alldeles vid ICA i Smedby centrum.Jag har stängt på måndag men sedan är det öppet tisd - lörd.Passa på att koppla av och njuta av allt härligt på Öland.Jag kan rekommendera Källa glassgård på norra Öland - underbara glasskapelser!Och åk också gärna upp till Böda.Där finns det så mysiga sjöbodar med hantverk av olika slag.En kvinna som jag känner - Susan Billmark - har så jättefina saker i tråd/tovat m.m. i sin bod där.Som sagt, njut så mycket ni kan!
Kör försiktigt, och stor kram från
Maria

Maria sa...

Hej igen!
Jag pratar visst i nattmössan.Det är inte i Böda de mysiga bodarna finns, utan i Byxelkrok, några km norr om Böda.
Kram än en gång!
Maria

Anonym sa...

Ha en härlig semester! Om du är lite avis på mina tidningar så är jag superavis på att du ska till Ullcentrum! :-) Jag älskar deras garner!

Anita Tørmoen sa...

God tur, og ta vare på hverandre!

Lilli sa...

Hejsan Maja! Har inte läst eller kommenterat bloggar på ett tag pga att min dator krånglat.Så detta ser du när du är hemma igen. Läste först nu ditt förra inlägg, som var gripande. Det är svåra livserfarenheter som du nu är med om och har varit med om.(Vi har alla olika saker som vi bär med oss, men det är inte mycket till tröst.) Den där ryggsäcken med livserfarenheter, som vi människor släpar på, är väldigt tung för en del. Några får oerhört tunga och svåra ting att bära på resten av livet. Tack för att du delar med dig av ditt liv.(själv gör jag inte det särskilt mycket på bloggen, men dock på annat sätt)
Önskar dig, din blivande make och din mor all kraft som går att få för att orka med alla svårigheter, men också all lycka som går att få och att ni båda blir helt friska igen!
STOR KRAM!

ÄNGLASTINA sa...

Har varit borta från bloggvärlden i 4 dagar och gud vad man missar. Får önska er en jätteskön semester o att ni slipper regnet, man är ju alltid lite mer utsatt på en mc. Vi var på Österlen o på bilutställning, det kommer bilder senare. Jag har precis som du panikångest sedan många år, har just nu lite känningar, men man försöker kämpa på. Mitt bagage är oxå tungt, båda föräldrarna gått bort på tragiska vis mm.
Jag önskar er all lycka till med bröllopet o lite semester bilder hoppas man ju på att få se.

Black Iris sa...

Må så gott nu gumman och njut av semestern men framför allt ska ni ta det lugnt på sommarvägarna.

Kram Maidi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...