lördag 17 juli 2010

Koftan är på gång igen!

Jag har faktiskt startat om på koftan nu!

Det ser ut att bli väldigt bra med det nya garnet tillsammans med det jag hade innan. Det blir inte lika stickigt och fluffigt när jag har två olika kvalitér, så detta kan nog bli bra!
Här är en bild, "work in progress":


Och ja, det var denna nålen jag satte mig på! Och ni ser också min favvoklänning i bild, blommig såklart! Och idag e blåmärket supertjusigt, det har blivit större och är gult med blåa och lila prickar i, tjusigt!


Nu följer det lite bilder från trådgården....


Mörkrosa rosor!

Och ljusrosa!
Okänd blomma. Jättevacker! Är det någon som kan upplysa mig om vad det är för sort? Tar tacksamt emot tips!
Stockros, i vinrött! Ljuvligt. Jag är så imponerad av den tant som har bott här innan och byggt upp denna ljuvliga trädgård. Jag älskar den! Ville ju ha rosa rosor, och så är där det, och två olika sorter. Och alla andra blommor som jag har drömt om finns här! Häftigt.


Sen ska jag tacka och buga, för jag har fått denna award igen, 2 gånger till!

Tack Fijaffa och Maria!

Återigen skickar jag den inte vidare, och jag tycker det blir lite traggigt om jag ska berätta 7 saker till om mig själv, så jag hoppar det.

Snart ska jag börja på ett nytt projekt, av en speciell anledning. Men det får ni inte veta nu!
Hej så länge, och håll tummarna för mer regn och åska...

9 kommentarer:

Maria sa...

Det ska bli spännande att få se hur din kofta tar sig ut i färdigt skick.Du är väl värd awarden!
Blomman som du inte vet namnet på är en Malva - en av mina favvisar!Det finns vita, rosa och rödrosa (kanske fler som jag inte känner till)och de är ju fantastiskt vackra.På Ven växer de vilt, det är jättetjusigt! Ni verkar ha en jättehärlig trädgård!
Maria

Inga Johansson sa...

Härliga blommor! Jag har en malva som härstammar från Ven. Stockrosor är så vackra. Mina är svarta men blommar inte än. Vi är lite senare här i Småland. Lycka till med koftan och hoppas blåmärket försvinner snabbt.

Ulla-Bella sa...

Fine bilder. Jeg har lagt meg til som følger til din koselige blogg:)

ÄNGLASTINA sa...

Härlig tid när blommorna slår ut i full blom. Nu blev man nyfiken på det nya du ska göra.

Fijaffa sa...

Det låter som ett tjusigt blåmärke ;-) Hoppas i alla fall att det inte gör lika ont längre.

Härliga trädgårdsbilder!

SUADDA sa...

Så fina blommor ni har i trädgården! Jättevackra!
Vad duktig du är som targit tag i koftan igen!
Här går virkningen så himla trögt för tillfället....värmen och alla sociala uteaktiviteter med mina livliga busungar nu på semestern tar musten ur mig mest varj dag! =)

Trevlig söndag kväll på dig!

Sanna sa...

Hej!

Kul att du ville vara med i min tävling, det är kul att sitta och läsa vad alla tycker och det är spännande att få hitta till nya bloggar. Har gått och funderat lite på det där du tyckte till om min rubrik och undrar om du vill specifisera det lite bättre. Är det utseendet eller namnet jag sätter eller nåt helt annat? Är så nyfiken (och lite trög kanske).
Kram

Black Iris sa...

Jag är en av de mest nyfikna människor som finns så nu är jag både nyfiken på ditt projekt men mest av allt på anledningen till det.
Jag tycker också att du är superbra som bara skriver rosornas färger. Det räcker tycker jag för jag känner mig lite underlägsen när många skriver blommornas namn. Jag kan definitift inte namnet på alla blommor vi har på torpet men jag njuter av dom ändå.

Kram på dig Maidi

Iwona sa...

Spännande att se hur kommer bli din kofta.
Och tack att du är med min utlottning!
Ha det skönt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...