torsdag 10 februari 2011

Ny header!

Detta har jag funderat på väldigt länge, att fixa en ny header.
Men jag har dragit mig för det, eftersom jag vet att när jag väl börjar pilla med det så kan jag inte sluta. Det kan ju alltid bli liiite, liiite bättre, och till sist blir det bara sämre...

Men, nu har jag fixat till en ny header i alla fall!Ni måste berätta vad ni tycker!
Själv har jag stirrat på den så länge nu, så jag vet varken ut eller in längre!

Jag vill bara att min stil ska synas, och att det ska vara hemtrevligt. Så jag uppskattar om ni utomstående berättar vad ni får för känsla av den!

Sen var jag ju tvungen att ändra välkomstskylten också, så det matchar ;-)
Men sen matchade det för mycket, och så blev den engelska skylten rosa :-)

Jag hade från början tänkt att det skulle vara en del grönt i headern också, men jag liksom halkade tillbaka till blått hela tiden. Vem vet? Kanske blev det bäst så ändå? Eller så är jag bara låst!

Please tell me, vad ni tycker!
Jag vill ju att ni fortfarande ska känna igen er, och att ni känner att ni är välkomna här inne hos mig!
Att ni ska ha en mysig stund helt enkelt.

Och förresten, bakgrunden kommer definitivt att stanna kvar, tror aldrig jag ändrar den, för jag älskar den så mycket :-) Kram

16 kommentarer:

Emma sa...

Fint :)

Evas Pyssel sa...

Jag tycker att du har en mycket spännande och snygg layout på din blogg. Många roliga detaljer och den nya headern känns bekant för just dig. Snygg och fiffig !!! Kram Eva

Tina sa...

Jag tycker att din header ger mig en känsla av precis dom tre orden som står under Fiffel & Tråd. Du har prickat in det bra! Fint!

skapa och inreda sa...

Du har verkligen lyckats tycker jag. Jättefin är den. Den är Du :)
Kram Annika

LadyNight sa...

Tycker headern blev ursmysig och charmig. Och blått...ja, då kan väl inget gå fel? :P

Bettan sa...

Den är jättefin, påminner om den gamla på nåt sätt, färgen och istf korsstygnen som du hade har du knappblommor och spets. ja det är fortfarande som att kommat till fiffel och tråd. Kram sytanten

Saras pyssel sa...

Jag gillar verkligen den nya headern! Den passar bra in i bloggens stil. Det är flera olika detaljer, utan att vara för mycket, de hör som ihop på något sätt. Sen älskar jag det prickiga på vänstra sidan - det ser precis ut som ett lakan-set som vi hade när jag växte upp, otrolig nostalgi!
Nu ska jag bara samla mig så att jag kan göra en egen header! :-)

Rosenvante sa...

Verkligen personligt gjort. Jättefint och så visar den ju direkt vad som finns i din blogg.

Pysselkiisen sa...

Riktigt tjusigt! Vilket program använde du? Hur gick du tillväga?

Madeleine sa...

Jag gillar skarpt, mycket fin! ;)

mary-ann sa...

tycker att det blev jättebra :))

Caroline sa...

Jag tänker på alfons åberg, och jag älskar alfons åberg så det är ett väldigt gott omdöme =) Jättefint Maja!!

Fijaffa sa...

Den är jättecharmig! Definitivt hemtrevlig och jag tycker den känns som "Du", i den mån jag kan säga något om det utan att egentligen känna dig. Den känns varm, välkomnande och... helt enkelt hemtrevlig. Och det är så jag uppfattar dig. Och så virkat, spetsar och knappar som återspeglar din handarbetspassion. Kan det bli bättre?! :-) Färgerna är jättefina och alltihop passar verkligen bra ihop med din blommiga bakgrund.
Den rosa "Welcome"-texten passar jättebra ihop med det blå och blir ett lagom avbrott för att det inte ska bli bara en färg. Och så virknålen som understrykning... jättekul! Lite Fiffigt liksom ;-) Jag tycker du ska vara helnöjd! Kram!

Ulla-Bella sa...

Jeg synes din nye header er kjempefin:)

Kerstin sa...

Den blev väldigt fin.Jag blir nyfiken på hur du har gjort den. Har du gjort allt i datorn eller har du fotat ett arrangemang innan du jobbat vidare i datorn?

Hedvig sa...

Jag tycker den nya headern blev jättesnygg! Lite mer spännande än den gamla och mer att titta på... Den är mer fiffig helt enkelt och det passar ju bra! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...