lördag 11 december 2010

Var f*************n är brödrosten???

Jag hittar inte vår brödrost!
Jag blir knäpp i huvet!

Vi fick en brödrost i bröllopspresent, och nu när köket nästan är klart vill jag ju ha fram den.
Men den finns ju inte någonstans!
HELT OTROLIGT!
Jag har letat i hela, hela huset, flera gånger! Till och med bakom garnnystanen!

Sist jag hade den var lite innan första advent, för då behövde jag en lagom stor papplåda att lägga min brudbukett i, som hade hängt på tork. Så tog jag brödrost-kartongen, och satte själva brödrosten på ett "jättebra" ställe. Och nu är den borta!
Helt borta.

Var skulle du gömma dig om du var en brödrost..?

Den där förbannade brödrosten gör mig så irriterad, så den borde egentligen inte förtjäna ett eget inlägg...och jag vet egentligen inte vad ni kan hjälpa mig med heller.
Var nog bara tvungen att få utlopp för mina brödrost-aggressioner.

Kan en brödrost utveckla någon slags ben..?
Börjar tro på den teorin mer och mer...

18 kommentarer:

Mmatilda sa...

(Ja jag tror att saker kan få små ben ibland!)
Jag har förstås ALDRIG haft borta något... men OM det nån gång händer så brukar jag till slut hitta det saknade på det stället där jag först letade (eller väldigt nära)... bara lite längre in, längre ner eller något liknande. Det är typiskt, för under tiden har jag hunnit leta igenom hela huset, på de dummaste ställen. Och hunnit bli jättearg och orolig...

Madeleine sa...

Och du kommer såklart aldrig vara så sugen på rostat bröd som nu! ;D

Paradiset Kaos sa...

Du är inte ensam om att tappa bort saker. Vi har tappat bort en duk som vi fick i julklapp ifjol och jag vet precis var den var innan vi fixade till vårt rum. Det är inte jag som lagt undan den på något bra ställe utan det är min käre gubbe.
Hoppas du hittar brödrosten snart

Linn sa...

den bor helt säkert i ett av dina köksskåp. gärna högst upp längst in=) testa där!

Jessica sa...

Du kanske gjorde som min extremt smarta mor när dom renoverade köket..hon slängde den i soporna för den var trasig..grejen var bara det att inga eluttag i köket var ikopplade ännu så den funkade egentligen alldeles utmärkt =P

mary-ann sa...

sluta leta så dyker den upp när du misnt anar det :p fast den kan ju ha fått små söta ben att gå på oxå :D

Sanne sa...

Mmm, känner igen det där. Julgransbelysningen försvann i en flytt och naturligtvis trodde vi att den råkat hamna i soporna men den dök upp flera år senare så nu har vi två att välja på :)

Fijaffa sa...

Visst är det konstigt att de där "bra" ställena alltid liksom "försvinner"... jag VET att jag har en hel hög med reflexer som dök upp tidigare i höst och som jag då la på ett "bra" ställe tills de skulle behövas. Jag har ingen aning om var de är nu :-( Och det finns fler totalt försvunna saker...
Hoppas brödrosten får hemlängtan och kommer hemspringande på sina små ben snart. Kram!

Fijaffa sa...

Läste just Mmatildas kommentar och kom på ett bra exempel. Förra veckan försvann bonussonens favvisgosedjur som han ska ha när han sover. Den kvällen var bara jag hemma och jag letade i hela huset. Dagen efter letade sambon i hela huset men de var fortfarande borta. Igår tog jag ur lakanen ur alla barnens sängar för att bädda rent och vad trillar i golvet när jag kommer till hans säng? Jo så klart de två saknade kompisarna. På det ställe där vi så klart letade allra först! Fattar inte hur de kunde gömma sig där...

Ulla-Bella sa...

Jeg lærte en gang et triks for å finne bortkomne saker: Slutt å fokusere på tingen, så dukker den opp:)

Saras pyssel sa...

Den ligger inte i en låda med julpynt då eftersom den försvann kring första advent? Jag hoppas att du hittar den snart!

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Vad kul att du ville vara med i min tävling!

Och ja, visst är det stööörigt när saker försvinner sådär. Hoppas iaf att du hittar brödrosten :)

Johanna - A piece of Asia sa...

Ha ha, åhhhh vad jag känner igen mig, jag är mästare på att lägga saker på "bra" ställen, fast oftast lite mindre saker än brödrostar ;-)
Hoppas du hittar den snart!
Kram Johanna

Caroline sa...

Du får fråga Berit i hemmets journal ;)
"Den ligger i ett skåp, kanske i ett kök, det luktar ost..."
Hoppas du hittar den!!

Camillas virkhörna sa...

Ja det är otäckt när saker försvinner så där. Är helt säker på att de får ben. Här hemma är det mina stickor och virknålar som brukar gå vilse...

SUADDA sa...

Ja, tänk vad saker har en förmåga att springa och gömma sig då man behöver dem. Precis som att de känner det på sig och vill ställa till det =(.
Enda rådet är väl att försöka sluta leta....de brukar ju ledsna på kurragömmaleken och dyka upp då ;)

Kul att du gillade min fuskpolo. Ja, kanske lite ambitiöst att fodra, men den blev VÄLDANS gosig då! =)
Nedersta kanten med tre färger gjorde jag som med vanliga färgbyten, men lät den andra färgen hänga med på baksida. Virkade liksom in trådarna i maskorna så att ina trådar hängde löst utan följde med till det var dags att byta färg igen.
Hm...svårt att förklara. Hoppas du ändå förstår annars får du höra av dig igen. Iaf inte alls svårt bara man ser till att sträcka trådarna som skall följa med.

Evas Pyssel sa...

Många som känner igen sig så även jag !!! Den dyker säkert upp när du minst anar det !! Kram Eva

Jullan sa...

Hihi, kompis! Jag har en teori: Du lämnade inte tillbaka fel? Alltså du fick ju två vattenkokare och en brödrost på bröllopet. När du skulle lämna tillbaka en av vattenkokarna så blev det fel och brödrosen åkte med istället?;) Hihi, för isf kan du ha en vattenkokare till att koka vatten och en till att värma bröd? Principen i alla såna maskiner måste väl ändå vara samma?;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...