torsdag 14 oktober 2010

Min första mormorsruta!

Kan ni tänka er? Jag som har virkat så pass mycket...jag har aldrig någonsin gjort en mormorsruta. Förrän nu!

Här är den:

Det VAR ju faktiskt superkul att virka mormorsrutor! Så det blir nog fler. Får se bara vad det ska bli... Har en liten idé, men kreativ som man är så hinner man ju ofta ändra sig några gånger innan sakerna blir färdiga. :-S

Sen måste jag berätta om en av våra bröllopspresenter. Vi fick ett kort från en släkting innan bröllopet, och där stod det att de hade betalat in en summa till KKS som bröllopspresent.
Det tyckte jag va så himla fint gjort, och jag blev jätteglad!
Särskilt speciellt känns det då de bor i Tyskland. Så väldigt omsorgsfullt tänkt av dem!

Ni som har följt mig ett tag vet ju att det ligger mig varmt om hjärtat, och att vår lille mys-kise Ebbe kommer från Kattkommando Syd. Så det var verkligen en genomtänkt present, och det kommer nog vara en av de gåvor som jag kommer att minnas tydligast.

Så idag kom detta från KKS:
Man blir ju alldeles varm i hjärtat!
Så himla fint. Både tanken från min släkting, och tillverkare av kortet.
Jag vet att där är en någon scrappare som tillverkar lite kort åt KKS, som de sedan säljer och får in pengar till verksamheten för.
Visst är det vackert? Jag skulle aldrig ha tålamod till att göra ett sånt kort, fastän jag e pysslig av mig :-)
Men jag vet att det finns en del av er därute som är riktigt duktiga på det!

Och just det, det sista namnet på kortet är en katt :-)

18 kommentarer:

Madeleine sa...

Bättre sent än aldrig! ;D Tjusigt!

Lena sa...

Vilken fin färgkombination det var i mormorsrutan.
Vist är det roligt att virka mormorsrutor, men vad tråkigt det är att sy ihop dom.

Maria sa...

Jättefin mormorsruta! Jag gillar färgerna! Ja, de rutorna är verkligen användbara till mycket. Det blir spännande att se vad du har tänkt.
Vilket vackert bröllopskort ni fick! Förstår att du blir varm om hjärtat, av gåvan.
Kram, Maria

Zandra sa...

Trevligt att du hittat till min hörna och att du vill vara med i tävlingen! Jag kommer säkerligen titta in här fler gånger...

Lilli sa...

Det var verkligen en varmhjärtad och fin present som ni fick :) Kortet är jättegulligt. Kul att vi fått sett bilder från ert bröllop; kläderna med detaljer, ringarna och buketten. Allt var jättefint!

SUADDA sa...

Så fina presenter... och tankar bakom dem! =)

Kortet är ju helt underbart! Gjort med mycket tid och omsorg. Sådana är guld värda! ....Bevisar att en present inte alls behöver kosta en massa för att vara värdefullt för mottagaren! =)

SUADDA sa...

PS. Och din ruta är jättefin! Bättre sent än aldrig....och det finns alltid nya saker som väntar på att testas, eller hur? =D
Du verkar gilla blått! ;)

mosteringalisa sa...

Hejsan!
Kul att du hittade till min blogg.
Vilken fin mormorsruta du gjort,det är faktiskt vanebildande ska du veta :)

Tina sa...

Fin mormorsruta! Blått och lila är så snyggt ihop, tycker jag. Hade mormorsrutedille under min virkperiod i tonåren... virkade mängder, som jag aldrig gjorde något av. Virkandet var liksom viktigast.
Vad fint att få en bröllopspresent som träffar rakt i hjärtat!

Evas Pyssel sa...

Jättefin mormorsruta tycker jag med. Och scrapkortet var fint och tanken bakom mycket fin. Vilken bra present egentligen. Man behöver ju inte alltid få saker. Kram Eva

Just-Do sa...

Hi, thank you for stopping by on my blog. I had a lot of fun knitting my vest, especially because I have tried new patterns. I don't understand swedish and google-translate is quite funny, but I guess congratulations are in order! I hope you will have a happy marriage.
groetjes, Dorien

Mia stickar sa...

Jo man kan raskt få lite mormorsrutemani! Vilken jättefin present, du lägger ju också ner en hel del på katterna med dina virkade möss!

Pixi sa...

Grattis till din första ruta o till att nu blir du säkerligen hooked på att göra många fler,hehe lätt att få det syndromet lr begäret,hehe..kraaaam =)

lil sa...

ja, passa dej...snart har du korgar fulla av mormorsrutor..det har jag...det är ju så tråkigt att foga ihop dem...rutan du visar är i mina favvofärger. Snyggt!

Ulla-Bella sa...

Jeg ble helt rørt av bryllupsgaven deres:)) Tenk om vi alle kunne tenkt slik. Så bra at du har gitt deg i kast med mormorruter, de kan du lage mye fint av:)

Hedvig sa...

Vilken fantastiskt fin bröllopspresent! Jag blev helt varm i hjärtat nu... Är också något av en djurivrare och blir så glad när människor tänker på de små oskyldiga liven som råkat illa ut. :)

Fin mormorsruta också, tror du man kan göra dödskallar på dem? ;)

Black Iris sa...

Visst är det roligt att virka mormors-rutor och jag är likadan. Jag har inte bestämt vad jag ska göra av dem.
Pysslig får jag väl säga att jag också är men konstigt nog har det där med scrappande aldrig frestat mig. Det ser roligt ut och mycket är såå fint men icke sa nicke. Det är inte min grej.
Det var verkligen en finfin bröllopspresent.

Kram Maidi

Nettan sa...

Jätte fin mormorsruta! Jag gjorde min allra första för inte så himlans länge sen heller, och jag säger som så många andra; det är lätt vanebildande =) Precis nu håller jag på och syr foder till en vit mormorsrute-väska! Den kommer snart på bild i Pysselstugan.
Och presenten var nåt av det finaste jag sett, både till utseende och innehåll... Fantastiska vänner du har, som vet vad som värmer ditt hjärta ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...