Jag har helt glömt bort att berätta att jag har gjort en bloggdesign på beställning!
Hedvig frågade nämligen om jag hade lust att hjälpa henne, så det gjorde jag.
Jag fixade headern, välkomstskylten och en passande bakgrund. + lite andra detaljer.
Det var kul! Kolla gärna in Hedvigs blogg, den är väldigt trevlig, och cool! :-)
Men jag blev väldigt sugen på att uppdatera min egen design...så det blir kanske lite förändringar här snart!
Förresten, Tyra hjälpte mig att baka idag.....
Ja.....tack Tyra. ♥
När du har använt ugnen, låt ugnsluckan stå öppen!
Då tar du vara på värmen som finns kvar.
Kanske mest aktuellt på vintern i och för sig :-)
5 kommentarer:
Ett till tips! Jag brukar utnyttja eftervärmen i ugnen till att rosta frön och nötter.
Eller torka fröknäcke som förutom att de är glutenfria är otroligt goda. Får nog ta och göra ett lass till veckan.
Hej
Nej, det behövs inget skorpmjöl. Jag tål inte gluten, så jag använder aldrig skorpmjöl eller liknade i matlagningen. Äggulorna gör att det blir klistrig och håller ihop.
Fint!
Brukar öppna luckan och stå där och suga åt mig värmen. Längtar så mycket efter värme nu!
Oh, min snygga blogg är med och poserar ser jag! *mallig*
Skicka en kommentar